20-07-2011
Door: jenniferschuurmans
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
21 Juli 2011 | Colombia, Bogotá
21 Juli 2011 - 06:16
Hermes:
aaaahh arroz con frijoles!! mijn favoriete eten!! hahaha ik kan me je gezicht voorstellen bij het zien vd chicharon. en je bent geen boerinnetje dus, utereg!!!
maar eh kijk je wel uit met je voetbalmaatje in spé dan :-)
kan begrijpen dat je zin hebt om te werken, na je eerdere verhalen gelezen te hebben!
chaooo cariña, hasta rapido
un abrazo muy fuerte y muchos besos -
21 Juli 2011 - 10:56
Marjolein:
Ha Jennifer,
Wat leuk om weer het nodige van je Te lezen.
Ik hoop dat de pijn snel over is... Kun je in de stad wel ibubruven kopen? Ik hoop het voor je.
Wij zijn doos voor doos aan het uitzoeken, zo ruimen we alvast het nodige op. Heerlijk gevoel. We wensen je weer een gezellige dag! M&M -
21 Juli 2011 - 14:44
Klasien:
Lieve Jennifer,
Weer leuk wat van je te horen, hoe gaat het met je voet, heb je nog last ervan.
Zo te lezen smaakt het eten je goed.
Fijn dat je het bij Cran zo naar je zin hebt.
Ik hou van je en Liefs, Mamita. -
22 Juli 2011 - 05:21
Jennifer Schuurmans:
Hermes: síííí yo se, es muy rico!! Ja die chicharon heb ik dus heerlijk links laten liggen. That's right! Utereeeeeg!!!
Ja ik ga zeker uitkijken. Hasta rapido! Besos y abrazo fuerte!
Marjolein: Het werd inderdaad weer tijd. De oijn is nu minder inderdaad maar als ik ga oefenen niet. Ik kan die medicijnen hier krijgen maar ik wordt daar erg misselijk en duizelig van, dus die neem ik niet meer. Ik ga kijken voor andere medicatie. Wat heerlijk dat jullie nu al aan het inpakken zijn!
Mama: Het gaat niet zo met mn voet maar minder pijn dan toen. Het eten smaakt me zeker goed. Heb het heel erg naar mijn zin. Ik hou ook van jou!! Een dikke kus en een dikke knuf