20-04-2012 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu 20-04-2012 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu

20-04-2012

Door: Jennifer Schuurmans

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

22 April 2012 | Colombia, Bogotá

Hola todos!!

Deze dag niet zo veel gedaan, lekker geluierd, zoals de afgelopen tijd... In de avond ben ik naar Anne-Natalia gegaan om haar nieuwe huisje te bewonderen. Ze woont 3 drie straten verderop dus ik dacht ik moet die pus pakken net als de vorige keer. Maar die kwam maar niet toen ik daar stond te wachten, en ik dacht nou dan pak ik maar een andere bus. Nooit moeten doen natuurlijk. Het ging echt keihard regenen, dat was dan weer een voordeel dat ik een bus zat maar het was echt heel veel verkeer en files. Ik heb er twee uur over gedaan. En het was donker en dan herken ik de helft niet dus aan mensen gevraagd waar het ziekenhuis waar ik uit moest stappen was. Heel behulpzaam allemaal :) ik leek net een klein kind vroeg een aantal keer zijn we er al? Maar ik had echt geen zin om ergens verkeerd uit te stappen. Gelukkig had ik het gevonden. En werd ik opgehaald door Marleen en Anne-Natalia. Ze heeft echt een heel leuk huisje. Het is nog wel klein maar wel veel beter dan dat ze had. Ik had nog kaarsen voor haar gekocht.
Anne-Natalia en Marleen hadden avondeten gemaakt, het was echt heerlijk!! Een Spaanse tortilla. Ga ik zelf ook eens maken.
Ik heb de laatste transmilenio weer terug gepakt. Ik was pas half een thuis. Maar ik moest van Noord naar Zuid en ik pakte de transmi om kwart voor elf...
xxx