23-07-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu 23-07-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu

23-07-2011

Door: jenniferschuurmans

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

24 Juli 2011 | Colombia, Bogotá

Vanochtend 9 uur wakker en heerlijk ontbeten. Gewacht op Doña Luz totdat we naar mijn appartement gingen om te gaan verfen. Ondertussen heerlijke muziek geluisterd en met Luna gespeeld. Toen Doña Luz klaar was zijn we gaan lopen naar mijn appartement en we hadden het over dat ik ´s avonds niet alleen over straat mag lopen. Het is niet zo dat het vaak gebeurt dat er een overval gepleegd wordt maar het kan voorkomen. Mijn spaans wordt beter en beter, ben ik erg blij mee. Ik kan meer vragen stellen en meer dingen vertellen. We hebben het vandaag erg druk gehad met het schuren en het verfen. Ik heb geverfd, vond ik erg leuk om te doen. Dus wie een schilder nodig heeft ik ben volgend jaar beschikbaar haha.
Hermes heeft vandaag ook geholpen, erg fijn. De broer van Nubia heeft de kleindkasten in elkaar gezet, is ook bijna klaar. Het is echt heel mooi geworden. Morgen gaan we weer verder met schilderen. Ik ga morgen ook met Hermes naar Melgar voor 4 dagen. Ik ga nu maar slapen want het is al 12 uur in de nacht.

• 25 Juli 2011 - 13:37

Klasien:

Lieve Jennifer,
    Fijn weer wat van je te horen, wat ben je druk maar leuk bezig. Heel veel plezier met het verblijf in Melgar. Geniet ervan. Vrijdag komt Jeannette al, dan kan je leuke plannen maken.
    Ik hou van je, Mamita.

• 25 Juli 2011 - 19:50

Annelies:

hoi jennifer
    het blijft leuk om je verhalen te lezen.
    ik lees veel over je drukke bezigheden maar ook veel over het lekkere eten!!!!! :) dat ben je dus nog niet verleerd.
    geniet maar weer verder van alles en tot een volgende keer.

• 25 Juli 2011 - 21:33

Mayerli:

Lieve Jen,

cool om te horen dat je zo geniet =D
    Wat gaaf dat je aan het verven bent, en dat het leuk is saampjes met Hermes.
    Het doet me goed om te lezen wat je allemaal daar doet en het is ook erg leuk om jou verslagjes te lezen.

Het wordt saai misschien dat ik het steeds zeg =P maar ik ben echt ontzettend trots op je en ook omdat je spaans beter wordt en zo, vet hoor!!

Love you,

xxx may