25-07-2011 - Reisverslag uit Bogota, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu 25-07-2011 - Reisverslag uit Bogota, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu

25-07-2011

Door: jenniferschuurmans

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

25 Juli 2011 | Colombia, Bogota

Nu we heerlijk geslapen. Was een heerlijk bed. Lekker zacht. Van vorige nacht lag gewoon veel te hard. We zijn het ventrum ingelopen van Ibague. En ik heb een nieuwe SD kaart voor mijn fotocamera. Naaaaa ik heb ff staan apringen van blijdschap haha. En ook nog eens 4GB voor iets meer dan 10 euro. Ik kan weer fotos maken. Ook maar gelijk meebegonnen. Heb fotos gemaakt bij een reclamebord. En ik ben in een gekke bui naast een zwerver gaan liggen, hij had niks door en een groepje jongeren moesten erg hard lachen. De foto is leuk geworden. Ik heb trouwens een beter idee qua fotos. Ik zet ze op facebookzodat iedereen ze kan zien. Voordegene die geen facebook hebben geef ik een link door. Lijkt jullie dat wat?
In de middag weer terug naar het hotel, onze spullen opgehaald en door naar de Terminal om de bus te pakken naar Melgar. Poging 2. Nu zijn we wel goed terecht gekomen. We zijn in het centrum van Melgar uitgestapt en gelopen naar het huis van Hermes zijn zus. Het neefje van Hermes kwam al aangerend en bracht ons naar zijn huis. Maria kwam te voorschijn en ze was erg verrast toen ze Hermes zag. Ik heb me ook voorgesteld en we kregen gelijk lunch. Schrik niet, de combi is niet echt normaal maar wel erg lekker. Rijst met Spaghetti en gehakt en ui. We kregen er ook een drankje bij, water met limoensmaak en suiker. Erg verfrissend. Het is hier namelijk nogal warm (richting heet)... Wel lekker hoor daar niet van maar poeh zeg, wel even wennen na 4 weken Bogota. Was even vergeten dat het in Colombia ook heel erg warm kon zijn. We zitten nu in een internetcafe. Dichtbij huis, mooi meegenomen. Ik heb ook weer slippers aan, weet dat het officieel niet mag maar het loopt nu even wat beter, minder pijnlijk. Slik nu sarixell en dat is te doen. Morgen gaan we naar Piscilago, schijnt erg leuk te zijn. Ik ken het niet dus laat me verrassen. We gaan er zo weer vandoor. Dus dan schrijf ik misschien vanavond nog en anders morgen hoe mijn dag verder is gelopen. Ik reis donderdag weer terug naar Bogota.
Tot snel weer!!

• 26 Juli 2011 - 06:05

Andréa:

Je hebt er al weer 1/12 op zitten!!! Wat gaat dat snellll. Ik geniet van je verhalen en wacht met smart op de foto's, dus voor mij graag die link. Veel plezier in Melgar.

• 26 Juli 2011 - 11:05

Jolanda:

hey meid,
    dat zal iidd even wennen zijn, zulks weer, was ik daar maar. haha
    echt handig om ze op facebook te zetten, zo kunnen we ook meegenieten. wat goedkoop joh zo'n kaart. nu kun je eindeloos foto's maken, ik had dat ook, er kon zoveel op, nog lang niet vol, haha
    een hele fijne dag he, geniet ervan,

liefs jo