03-08-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu 03-08-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu

03-08-2011

Door: jenniferschuurmans

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

09 Augustus 2011 | Colombia, Bogotá

Weer naar CRAN geweest. Nu waren we wat eerder dan gisteren. Maar toen ik op de bel drukte omdat we uit de bus moesten stappen deed de bel het niet. Dus de chauffeur reed vrolijk door helemaal naar boven. En ik dacht neeeeeeeeee waarom? Dus ik dacht dan lopen we via boven langs. Dat zou ook moeten kunnen. We hebben denk ik zo´n 20 minuten gelopen. En waren een uur te laat.
Normaal begin ik om half 8 en nu waren we er om half 9. Gelukkig vond Consuelo het niet erg. Vandaag zouden we met de arts mee mogen lopen maar deze dag kon het niet dus doe ik het over een paar weken. We zijn verder gegaan met ons kunstwerk letters knippen, we vonden het allebei leuk om te doen en het resultaat mag er dan ook zijn, We hebben geen foto´s gemaakt van het eindresultaat. Dit zullen we doen als we weer terug zijn van ons avontuur. We hebben geluncht met de studente, het was erg gezellig en veel gelachen in de middag was er een filmploeg en dat was wel leuk om te zien. Ook hoe de kinderen erop reageerden. Later stond ik bij een speeltoestel met een vrouw te praten. Ze was op bezoek bij haar zoontje en haar dochter, ik vond het wel heel moeilijk om te zien omdat dat meisje heel erg verdrietig was. Daarna speelde ik met wat kinderen en liep ik weg naar de andere kant van het toestel. En kwam er een vrouw naar me toerennen en vroeg of ik weer terug wilde gaan naar waar ik stond. Ik vroeg waarom voor de camera zei ze. en ik moest met was kinderen spelen, dat heb ik gedaan. Daarna kwam ze me bedanken. Echt wel grappig. Er was een meisje helemaal weg van Jeannette en ik heb al haar vragen vertaald aan jeannette. En de antwoorden weer terug vertaald. Dat was wel leuk om te doen. En ik merk dan ook echt dat mijn Spaans vooruit gaat. Ook was er een jongen die vroeg of ik cds en dvds had van Michael jackson, die kinderen vinden dat geweldig. Ik zal eensgaan kijken of ik wat kan vinden qua muziek of een film. Om hafl 5 zijn we samen met Silvia en haar moeder naar panamericana gegaan om voor mij een laptop te kijken. ik heb er een gevonden. te geweldig morgen ga ik m kopen. Silvia en haar moeder hadden ons uitgenodigd om obleas te gaan eten. Jeannette had er eentje met arequipe, aardbeiensaus en romigesaus. Ik had er een met arequipe, zwarte bessen, romige saus en kaas. Om je vingers er bij op te eten.
We zijn met de bus naar huis gegaan maar eerst naar de Exito. Dat was niet zo geweldig omdat ik de verkeerde kant opliep. We waren allebei erg moe dus niet voor herhaling vatbaar. maar goed we zijn thuis gekomen en ik heb savonds om 9 uur nog staan koken. Gelukkig was dat wel goed. Daarna het bed ingedoken.