05-08-2011
Door: jenniferschuurmans
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
09 Augustus 2011 | Colombia, Bogotá
Daarna zijn we naar een Panamericana gegaan om daar naar een laptop te kijken. Hier was niet zoveel en toen zijn we naar Alkosto gegaan. Daar hebben we wel een laptop gezien en deze heb ik dan ook gekocht. Juan Manuel is toen naar huis gegaan en wij hebben nog in een restaurant gegeten. Erg lekker natuurlijk!! We zijn terug gegaan met de transmilenio. Te erg voor woorden want er waren superveel mensen. Gelukkig hadden we een plekje in de transmilenio. En ja daar stond toen een man die eigenlijk er best wel goed uit vonden zien, dat was wel grappig!! We zijn naar huis gelopen en we toen we daar aankwamen waren we allebei erg kapot.
Juan Manuel en Nubia waren er al met de lieve schattige Luna. We hebben in de avond nog voetballen gekeken. Jeannette en ik hebben het spel Skip-bo uitgelegd. Dit vonden ze een leuk spel. Zij zijn naar bed gegaan en Jeannette en ik hebben nog mee staan bleren op de muziek van Andre Hazes en Marco Borsato. Toch maar naar bed gegaan.