10-09-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu 10-09-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu

10-09-2011

Door: Jennifer Schuurmans

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

10 September 2011 | Colombia, Bogotá

Nog even de laatste update hier. Lang geleden maar volgens mij mag ik gewoon niet schrijven want er komt steeds wat tussen. Maar lieve mensen ik ben weer in Bogotá dus nu moet het goed gaan!!!!

24-8-2011
Vandaag naar CRAN, we hadden ons verslapen en waren er rond 11.00 / 11.30 uur we hebben die ochtend heel rustig aan gedaan wat natuurlijk niet klopte maar ach voor een keertje nog ;-)
We hebben met de kinderen gespeeld en in de middag met een paar jongens gevoetbald. Het was een leuke en gezellige dag in CRAN.
We zijn met de bus teruggegaan en toen kwam Jeannette op het briljante idee om 5 minuten later uit te stappen om in een winkelcentrum wat rond te kijken, daar heerlijke kinderbueno gegeten, maar ja waar we eigenlijk voor uitstapte was natuurlijk de McDonalds. Jammer genoeg voor onze kilos maar oh zo lekker voor onze mondjes :-) We hadden een haapy meal gekozen, ook zo lekker kinderachtig, heerlijk als je 23 en 28 bent!! Gewoon leuk om te doen haha. Dit was natuurlijk niet onze laatste keer want in Nederland gaan we gewoon door met onze monden vullen hahaha toch Jeannette? Daarna zijn we naar Juan Valdez gegaan om daar nog een lekker kop koffie naar binnen te gieten. Wat was het een gezellige avond. Terug met de bus en in de avond hebben we niet veel meer gedaan.

25-8-2011
Weer naar CRAN geweest. Vandaag mochten we van Pilar niet bij elkaar zitten... Dat was wel jammer... Maar uiteindelijk toch weer bij elkaar gekomen. We moesten daarna naar de verpleegkundige om te vragen of we met haar mee konden lopen. Ik wist het antwoord al want als ik naar haar toe ga dan word ik afgedankt als oud vuil en naar de kleintjes gebracht... Zo ook nu weer, samen met Jeannette moesten we een collega helpen met de kleintjes... Dit was wel leuk natuurlijk, maar niet op de manier hoe, maar goed. We hebben er niet al teveel aandacht aangeschonken. Ik werd trouwens nog opgescheept met 3 kinderen die ik van de diarree moest bevrijden...
Even pauze voor onszelf genomen en we zagen twee fotoalbums liggen en daar hebben we even in zitten kijken en ja hoor daar stonden Mayerli en ik in. Wel grappig om te zien... Dat was het 25 jarig bestaan van CRAN.
Terug met de bus en bij de zapatoca boodschappen gehaald en Jeannette heeft overheerlijke lasagne gemaakt!! En ook een film gekeken. Heerlijk avondje gehad.

26-8-2011
De laatste dag van Jeannette... Jeannette was rond half 10 uit bed en ik heb heerlijk liggen luieren die ochtend. Jeannette heeft haar koffer ingepakt. We zijn daarna naar Hans gegaan, die was in Bogota. En oh oh oh toch weer bij de McDonalds geluncht... Te erg en ja weer een happy meal.
Daarna naar Hans zn appartement waar die toen verbleef. Leuk om te zien. We zijn met zn drieen naar het vliegveld gegaan om daar Hans af te zetten want hij ging weer terug naar Medellin. We zijn met dezelfde taxi naar Parque Salitre gegaan en daar genoten van 3 achtbanen en nog een ding wat over de kop ging, wat hadden we een lol samen!! Wat gedronken en een overheerlijke empenada gegeten. We gingen rond 17.00 uur daar weg omdat we nog wilden eten bij Gato Negro als afscheidsetentje. Maar ja zoals jullie weten gaat dit allemaal op zn gemakje... Zo ook nu en dat was niet al te handig want we moesten nog terug en dat is nou net de tijd dat het heel druk is op de weg en dan heb je niet zomaar een taxi... Uiteindelijk toch gelukt. We zijn naar mn appartement gegaan en daar de koffers opgehaald en een andere taxi aangehouden en dat was niet de juiste want man wat reed die langzaam zeg. Eindelijk bij Gato Negro aangekomen hadden we 2 bijgerechten besteld niet eens een normaal gerecht. En dat binnen 5 minuten naar binnengschrokt. En dat in een vrij chique restaurant. Nou ja jullie kunnen je voorstellen dat dit niet echt heel netjes en de normale gang van zaken is. We hebben ze heel hartelijk bedankt en in de taxi gejumped en we hebben ons de hele weg geirriteerd aan de rijstijl van de taxichauffeur zo langzaam!!! maar uiteindelijk aangekomen bij het vliegveld, rennend naar de incheckbalie en als een gek doorgerend naar de gate. Man man wat een afscheid, heel spijtig na 4 weken leuke tijd gehad. Echt jammer!! Ik ging alleen terug :-( kwam alleen thuis aan. Ja wat een leegte dan. Maar we hebben het leuk afgesloten dus het voelde goed!

• 11 September 2011 - 19:13

Jeannette:

Haha ja in Nederland gaan we gewon verder, the mac is waiting :)

xxx

• 11 September 2011 - 19:21

Hans:

Waar zouden jullie moeten blijven zonder MAC???