18-09-2011
Door: Jennifer Schuurmans
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
19 September 2011 | Colombia, Bogotá
Ik zou vandaag naar Ubate gaan maar had zo geen zin. Dus ben met hun meegegaan. Was gezellig. Ze hadden in de middag nou ja eind middag hamburgers klaargemaakt. En in de avond peto. Dit is een soep met blanke maïs. De soep is van melk aguardiente maïzena gemaakt. Ik vond het aardig. Toen ik in Medellin was kreeg ik oom zoiets voorgeschoteld. Maar dat was gewoon melk met maïs. Nou ik was zo blij toen ik dat op had. Ik vond het nog erger dan mondongo! verschrikkelijk! Proef het zelf maar eens. Heel makkelijk te bereiden. Je doet melk in en glas en gooit er maïs bij........... Eetsmakelijk.........
In de avond hebben we een film zitten kijken over kunst in Bogota. Ik hè de helft liggen slapen (oeps).
Nubia en ik hebben nog wat zitten kletsen over hoe ik het hier nu vind. En ze zei dat ze nog steeds veel bewondering voor me heeft. Zo lief!
Op naar bed! Morgen ga ik wel naar Ubate. Ook geen zin in maar ik moet wel even langs gaan. Hè is namelijk zo dat ik Dayana geld geef elke maand. En best veel. En ze zegt dat ze geen geld heeft. Ik stop er dus mee want ik kan het zelf nogal goed gebruiken.
Sooo wish me luck!!
xxx
19 September 2011 - 17:29
Jeannette:
Nou zeker relaxed de tv op je kamer :)
En hoe was het in Ubate, en hoe ging het met Dayenne? Of anders nog succes!
xxx -
22 September 2011 - 14:27
Klasien:
Lieve Jennifer,
Had je mijn mail nog gehad, ik heb niets van je gehoord. Volgende week bel ik je nog.
Veel Liefs en denk aan je, Mamita.