25-09-2011
Door: Jennifer Schuurmans
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
28 September 2011 | Colombia, Bogotá
Ik weet het weer ik weet het weer.
Hoe kan ik het vergeten!!!
Ik ben deze dag met Yomar en haar familie naar La Calera geweest. Ik heb ook zaterdag op zondag nacht daar geslapen. We hebben die avond een film gekeken. Volgens mij had ik dat al geschreven. Limitless. Echt een aanrader. Behalve als je niet van drugs houdt... Maar dan nog is het een aanrader haha. Want Bradley Cooper speelt er in!!!!!!!!!!
Maar goed ik zal weer even verder gaan met mijn verhaal...
Uhm... Oh ja ik heb daar ontbeten. En ja chocolademelk (zonder kaas)... ik eet en drink hier dingen wat ik Nederland echt nooit zo snel zou doen... Yomar had een lekkere omelet klaargemaakt. Ik zat wel echt supervol. Yomar en ik zaten te kletsen en Javier (echtgenoot) zei dat we niet meer mochten kletsen en dat ik me moest gaan klaar maken...
We hebben daarna nog met Xbox 360 gespeeld. Een dansspel. Heel tof!!
Om ongeveer half 11 op weg naar La Calera. Ik had er weer heel veel zin in om te gaan parapente.
Haar familie vond het weer leuk om me te zien. Ik ben met de mannen boodschappen gaan doen voor de lunch. Ik kwam op het idee om lekkere pannenkoeken te bakken. Ik vind het zo leuk om te doen. Dus dacht ach ik doe het nu ook weer. We hebben er een uur over gedaan... Yomar vroeg wat hebben jullie allemaal gedaan? haha mannen... Ik kreeg wel onderweg een oh zo heerlijk taartje. Aardbei, chocolade, slagroom. Zo niceeeeee!!!
Ik heb pannekoeken gebakken en hun hebben gehakt, kip klaargemaakt. Toen ik klaar was wilden ze het al opscheppen op de borden. Ik zei nee alles moet op tafel zodat je zelf kan opscheppen. Dat waren ze niet gewend en dat vonden ze erg leuk. Het was zo heerlijk. Ieder had maar twee pannenkoeken maar we zaten allemaal vol.
Ik heb nog in het Nederlands gezongen voor Yomar. We vierden haar verjaardag alvast. Dat was echt te grappig.
Het enige jammere was dat het regende. Dan kan je natuurlijk niet gaan parapente. Maar gelukkig gelukkig ging de zon schijnen en om 3 uur vertrokken we eindelijk. Het was leuk om Eric weer te zien. Javier ging als eerste en daarna Angelica. Ik was als derde maar ja natuurlijk ging de wind bij mij liggen. Dus Eric vertelde mij dat trucjes en snelheid niet mogelijk was... Dus ik ze i oh ok dan wil ik niet... Heel verwend, ik weet het maar ik wil echt wat actie in de lucht haha. En ik krijg deze vlucht gratis. Dus dan wil ik m natuurlijk ook wel goed gebruiken. Gelukkig begreep hij het en ik ben altijd welkom zei hij.
We zijn rond 5 uur weer terug gegaan. Bij hun thuis hebben we een film gekeken en nog wat gekletst en om 7 uur zijn we naar huis gegaan. Ze hebben me netjes thuisgebracht. Ik was kapot!! Maar zo voldaan!!