25-12-2011
Door: Jennifer Schuurmans
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
07 Januari 2012 | Colombia, Bogotá
Ze hadden me afgezet bij Juan en Doña Luz´s huis. Daar heb ik even bijgekletst en koekjes en ook weer de verschrikkelijk lekkere rode zoete wijn gedronken. Ken er ook echt niet vanaf blijven.
Ik wilde voor ze koken en wilde boodschappen doen maar ja ik was niet meer thuis geweest en mijn pinpas lag daar nog om de boodschappen te betalen. Irritant!! Juan en Diego zouden 1 (nadruk op 1) biertje doen en ze bleven wel heel lang weg vonden Nubia en ik dus toen zijn we naar het tentje gegaan waar ze zaten te drinken en toen stonden er prompt 4 flesjes bier op tafel. Ja ja 1 biertje, mannen...
Ze hebben ons naar mn huis gebracht en daar heb ik mn pinpas opgehaald en toen heb ik in een winkeltje bijna alle producten gekocht, en toen zijn we nog even in de éxito geweest om de rest te halen. Ik had gevulde tomaat (met ei) gemaakt, gehakt met groenten en dorritos en aardappelpuree gemaakt. Dit vonden ze echt heel lekker, dus ik zal het nog een keertje voor ze maken :) altijd leuk als je eten lekker wordt gevonden.
We hebben daarna muziek zitten luisteren en gekletst, in de avond kwamen nog een zus van Juan langs en haar man. Ik was heel erg onbeleefd om met Barbara te gaan zitten skypen. Maar ja we hadden elkaar zo lang niet gepsroken. Dus dacht ja ik ga dat toch doen. Sorry mama, zo heb je me niet opgevoed. Gelukkig vonden ze het niet heel erg, maar wel jammer denk ik... Nogmaals excuus excuus.
Ik ben later op de avond dor Juan Nubia en Diego naar huis gebracht en toen lekker gaan slapen.
xxx
08 Januari 2012 - 10:50
Jeannette:
Volgende keer als je lang het huis van Juanes rijd probeer dan niet het gevoel ik-wil-aanbellen-en-koffie-drinken te weerstaan. Ga gezellig op de koffie en doe hem dan ook gelijk ff de groeten van mij ;-) hahahaha