02-01-2012
Door: Jennifer Schuurmans
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
07 Januari 2012 | Colombia, Bogotá
Ik heb die ochtend met Gustavo zitten kletsen. En met zijn zoontje gespeeld. Dat was wel grappig. Ik had om 1 uur een afspraak met Marleen bij mij thuis maar ze was verlaat omdat ze dingen moest regelen. Dus ik dacht nou dan blijf ik nog even gezellig bij hun. Om 2 uur wilde ik weggaan maar toen werd ik tegengehouden door Sandra´s ouders om mee te eten met de lunch, toch maar toegestemd want wilde ook niet onbeleefd zijn. Samen met de oudste kids gegeten. Daarna toch maar naar huis gegaan want het was al weer tegen drieen. Bus naar huis gepakt en Marleen ging onderweg. Ik was om half vier thuis en nog even doritos gehaald voor het avondeten.
We zouden een filmmidag / avond houden, en brainstormen over CRAN. Nou ja dat brainstormen is er natuurlijk niet meer van gekomen. We hebben samen gekookt en films zitten kijken. Echt genoten van deze avond. Om 11 uur ging marleen naar huis en lag ik om half 12 in mn bedje want moest er weer vroeg uit om naar CRAN te gaan.
xxx