04-01-2012 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu 04-01-2012 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu

04-01-2012

Door: Jennifer Schuurmans

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

07 Januari 2012 | Colombia, Bogotá

Vandaag was weer een normale werkdag. Kon moeilijk uit mn bed komen en de wc was mijn vriend die ochtend... Dus was wat later op het werk dan normaal. Ik heb deze dag taken gekregen waar ik heel blij mee ben. Ik mag de mails controleren op het werk en doorsturen wanneer nodig. Dus dat heb ik braaf gedaan, ook mocht ik die dag de producten in het winkeltje tellen. Marleen heeft me geholpen. In de middag ben ik naar de kids gegaan en heb ik mijn stijltang weer meegenomen. Helemaal geweldig vinden ze dat. Ik kan niet alle kindjes doen helaas dus er zijn altijd teleurgestelde kindjes... Maar ja het ken ook niet anders met zoveel kinderen.
Het was een mooie zonnige dag. Ik ben met Patricia mee teruggereden en op de Boyaca een bus gepakt richting centro comercial plaza las americas. Daar wilde ik een voetbalshirt kopen voor iemand in Nederland, ook aan mij gevraagd. Dat was wel spannend want ik weet dat die wijk niet heel veilig is, en ik wist niet hoe ik moest lopen, dus mn gevoel zei nee jen je loopt verkeerd, een winkel in gegaan en de weg gevraagd en inderdaad ik liep verkeerd. Gelukkig dat ik het gevraagd heb. Het was leuk om er weer te zijn en heb de voetbalshirt gevonden en gekocht. Bij terugkomst was het donker, ik dacht nou niet zo schijterig zijn, een keer is er wat vervelends gebeurt maar dat gebeurt niet weer. Onderweg nog even dvd´s gekocht. En toen een bus gepakt naar huis. Bij thuiskomst zag ik dat het maat L was in plaats van M. Grrrr!!! Hoe stom, ik had ook niet gecontroleerd omdat ik 2 keer had gevraagd of het de juiste maat was en allebei de keren was het antwoord ja. Nou niet dus... Ik wilde de volgende dag teruggaan om m te ruilen.
xxx