05-02-2012 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu 05-02-2012 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu

05-02-2012

Door: Jennifer Schuurmans

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

06 Februari 2012 | Colombia, Bogotá

We werden fijn wakker gemaakt door een verschrikkelijk vervelend samenspel van kerklokken. En dat om 7.30 uur... Had wel echt heerlijk geslapen ook was het zo kort. Om 8 uur waren we allemaal wakker en gelukkig stopte toen ook de kerkklokken met hun mooie geluid (not)
We hebben ontbijt op bed gekregen. Arepa met ei en chocolademelk. Ik chocolademelk? Ja echt, en het was eigenlijk best wel lekker. Maar toch is ie anders dan in NL.
We hebben een film gekeken: Nightmare on elmstreet, had ik nog nooit gezien en wat een film is dat zeg. Niet normaal... Maar wel heel goed opgebouwd. We zeiden tegen elkaar zullen we siesta houden? Dus zijn we weer gaan slapen en toen werden we om 4 uur pas weer wakker.
Toen wilden we nog een film kijken: the devil inside maar na een halfuurtje hield de laptop ermee op. Was een beetje oververhit, stond ook (niet handig) op de dekens... Dus niet afgekeken. En hebben we ons klaar gemaakt om naar een pizzatentje te gaan. Oh wat een heerlijke pizza was dat zeg, ik had een delicia de la casa nou en terecht dat ze m zo noemen. Heer-lijk! Ik ben weer helemaal de oude zoals jullie kunnen lezen hahaha ;)
En Daniela had een andere pizza en dat was een mexicana ook lekker. Dus daar ga ik nog wel eens een keertje langs. Het is ver weg maar zo de moeite waard.
Weer naar hun huis gegaan nog even gekletst en toen moest ik toch echt naar huis want de transmi reed maar tot 10.00 uur. Verkeerde halte gegaan dus daar gewacht en een transmi gepakt naar de goede halte... Dat duurde wel heel lang maar uiteindelijk kwam ik in de juiste transmi terecht. Nog een keer overgestapt en toen naar huis gelopen, wat was ik moe zeg en die fietstaxi's reden niet meer. Dus ik kon wel de deur binnen vallen zo blij was ik haha. Nog even op internet gezeten en toen gaan slapen. Ik wilde namelijk de volgende dag de stroopwafels gaan halen.
xxx