18-03-2012
Door: Jennifer Schuurmans
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
18 Maart 2012 | Colombia, Bogotá
Ik zal voorzichtig doen en ik zal ook vragen of ze het willen filmen, hans gaat het zoiezo filmen :)
Ik laat jullie weten hoe het is geweest :) ben zelf heel benieuwd en toch ook wel een beetje spannend.
Ik ben weer terug van weggeweest, en het was echt super geweldig!! Wat een ervaring en een hele leuke herinnering!!
We vertrokken in de ochtend tussen 9.15 en 9.30 uur. Het was nog best een gepuzzle hoe we moesten rijden, uiteindelijk hadden we het gevonden en arriveerden we om 13.00 uur bij de brug. Er waren best wat mensen dus ik dacht oh dan moet ik nog wel een tijdje wachten, vond ik helemaal niet erg want dan kon ik even kijken hoe het in zn werk ging want ik heb nog nooit gebungeejumped. Het was erg leuk om naar te kijken, naar de reacties van de mensen. Een paar meiden durfden niet in eerste instantie en toch over hun angst heen gestapt en gesprongen, echt knap van ze.
Ik ging naar een mevrouw om me aan te melden en ik moest ook een telefoonnummer opgeven maar ja... die heb ik natuurlijk niet meer :/
dus ik zei ik geef m wel mn vader maar moet ik m even zoeken. Ik op zoek naar hans... Nergens maar dan ook nergens te bekken evenals martha... En na een tijdje werd ik bezorgd, ik dacht is er iets gebeurd met ze? Op een gegeven moment zag ik martha staan, ik ben heel boos naar haar toegelopen en gevraagd waar ze al die tijd waren, nou schenen ze onder de brug te wachten om te kunnen filmen, zonder wat gezegd te hebben. Oh wat was ik even kwaad zeg. Ik ben me echt kapot geschrokken. Uiteindelijk telefoonnummer doorgegeven en kreeg ik een bandje om met het nummer 29. Ik moest nog een tijdje wachten dus ik zei jullie hoeven niet onder de brug te gaan zitten want ben nog lang niet aan de beurt. Hun hebben aan de andere kant van de brug staan kijken, ik ben gewoon tussen de mensen gaan zitten en heb gewacht en gekeken en gelachen. Toen nummer 28 aan de beurt was mocht ik me gaan klaarmaken. Horloge af schoenen stevig vast en martha had ik gevraagd om te filmen, dit heeft ze gedaan. De begeleider riep me naar voren en hij gaf me instructies in het spaans en gelukkig begreep ik het. Hij zei als laatst enjoy. Dat was wel grappig. Ik ben op de brug geklommen en ik wilde bijna gaan zei die vrouw ja je moet nog betalen of doet je vader dat? Ik zo eehh... voor wat? ja voor de camera. ik snapte er niks van dus ik zei nou mn vader zit onder de brug te filmen, ik dacht moet hij daarvoor betalen???? Wat bleek nou je kon ook polscamera om krijgen om zo ook te kunnen filmen, maar die had ik niet. Toen ze dat doorhadden mocht ik gaan springen. Hij telde af en daar ging ik... Zoooo ik dacht echt neeeeee ik val hard!! Dus heb wel wat gegild haha en het gaat nog best hard hoor. Maar oh zo leuk!! Echt ge-wel-dig iedereen aan te raden, als je geen hoogtevrees hebt. Ik werd opgehezen dat is wel het minste deel omdat ik best een tijd onderstebovenhing... toen ik weer op de brug stond had ik echt alleen maar een smile op mn face :D en martha was nog steeds aan het filmen echt super leuk. Ik kreeg een certificaat mee en mocht op de foto met de vlag op de achtergrond :) supervet.
Ik heb de mensen die er werkte bedankt en toen zijn we teruggegaan, nog even wat geluncht om 4.00 uur... zo lang heeft het geduurd, het wachten dan he, want de sprong zelf was in 2 minuten gedaan haha. Maar het was de moeite waard!! Lekker geluncht met 5 schattige honden rond ons heen om maar niks te missen van het eten. Ik had mn vlees voor hen over gelaten en uitgedeeld, zo schattig!! We hadden daar ook nog even de filmpjes bekeken en ze zijn echt heel leuk geworden. Martha vanaf de brug en Hans onder de brug.
Op weg naar huis weer de lange rit, nog even een andere stop gemaakt om wat koffie te drinken.
Rond 8 uur waren we weer terug. Echt leuk om op terug te kijken.
xxx
18 Maart 2012 - 14:55
Tineke Niezen:
En weer met beide benen op de grond en hoe was deze ervaring? -
18 Maart 2012 - 16:25
Minet:
Ik wacht wel af of er nog een verslag komt. Suc6 -
19 Maart 2012 - 07:38
Andrèa:
Oef, ik moet er niet aan denken!!!!!, maar kan mij wel heel goed voorstellen dat het kicken is.
19 Maart 2012 - 16:42
Jennifer Schuurmans:
Haha inderdaad Andréa het was echt kicken!! :D
En Tineke en Minet misschien hebben jullie het verslag al gelezen maar ik stond weer met beide benen veilig op de grond :D -
20 Maart 2012 - 12:50
Marjolein :
Wow! Wat leuk Jennifer dat je dit gedaan hebt en er zo van genoten hebt.
Hoop ook eens het filmpje te zien hoor.
Hartelijke groeten van ons uit(nog een paar weekjes) Ederveen -
20 Maart 2012 - 18:54
Jennifer Schuurmans:
Hoi Marjolein,
Het filmpje gaat er zeker komen!! Hoelang zijn jullie nog in Nederland dan?
Ik wens jullie heel veel succes en plezier met alles!!
xxx