05-04-2012
Door: Jennifer Schuurmans
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
12 April 2012 | Colombia, Bogotá
Wilde niks doen. Even wat gechat met wat mensen op Facebook, en uiteindelijk toch maar besloten om boodschappen te gaan doen.
Ik had zo'n zin in een pizza, lekker opeten in bed en onderwijl muziek luisteren, heerlijk.
Bij terugkomst kon ik de kamer niet meer in... Ik dacht naja wat is dit dan weer... Na drie pogingen gewaagd te hebben Marta gebeld. De conclusie was dat ik de deur op slot had gedaan van een deur waar geen sleutel van is... Heel fijn!! Ik naar die huisgenoot verteld, en hij zei dat hij het niet wist en toen hebben we met een schroevendraaier lopen poeren. Geen resultaat. Wat moet ik doen wat ik moet doen ging door mn hoofd. Ik dacht hij moet open kunnen maar hoe, dus een tijdje staan wrikken en poeren met die schroevendraaier, en toen dacht ooooh mn pizza!!! Maar op de bank opgegeten, daar ging mn relaxte middagje :(
Weer verder gegaan met denken hoe ik het moest doen. Via Facebook mensen opgetrommeld om te helpen... Ik kreeg veel raad maar het mocht niet baten. Na 2,5 uur had ik er genoeg van en kreeg ik het gevoel om de deur in te trappen. Maar natuurlijk niet gedaan, mn geduld bewaard en mn pa om hulp gevraagd. Niks werkte wat hij zei... alles geprobeerd, met messen, haarspeldje, nageldingetje, maar niks... toen dacht ik YOUTUBE, youtube is de uitvinding, dank u dank u. Ik heb een filmpje opgezocht hoe je een deur kan openen. Ik dacht dat kan ik ook, heb alvast een schroevendraaier en ik ben echt gaan wrikken toen. En ja hoor een half uur later was ik binnen. Ik had mn pa aan de lijn, en ik had het eerst niet eens door, maar ik dacht he die spleet lijkt wel groter en ik gaf de deur een duw en daar stond ik dan in de kamer :D helemaal blij en gelukkig. Ik had al tegen die huisgenoot gezegd, voor middernacht ben ik binnen. Hoe dan ook haha en het is me dus mooi gelukt!! :)
weer verder gechat en later nog wat eten gekookt.