07-04-2012 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu 07-04-2012 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu

07-04-2012

Door: Jennifer Schuurmans

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

12 April 2012 | Colombia, Bogotá

Nog een dagje en dan zou ik 24 worden. Papa wilde heel graag komen alleen kon het niet op de 8ste. Dus is hij de zevende gekomen. Martha kwam natuurlijk mee. Ze waren er heel vroeg. Om 8.30 uur stonden ze op de stoep en ik lag nog in bed, oepsieee!
Snel klaar gemaakt en op weggegaan naar Pan Pa'ya. Daar wat gedronken en zijn we opzoek gegaan naar een Exito want papa en Martha hadden een leuk shirtje voor me gezien. Was ook wel leuk alleen niet mijn smaak. Dus mocht een shirtje naar keus uitkiezen. Dat was gelukt, heb een leuk vestje van ze gekregen. En ik had natuurlijk weer gekke bui en vond dat we taart moesten eten met kaarsjes. Dus had kaarsjes gekregen van papa. Echt te grappige kaarsjes. Zijn we ergens gaan lunchen, en als toetje een taart gegeten mét de kaarsjes. Voelde me al echt jarig :) ze hebben voor me gezongen. Echt genoten van het moment en de taartjes waren ook erg lekker, ook niet geheel onbelangrijk.
We zijn teruggelopen en even thuis gezeten om het katje aandacht te geven en toen door naar Parque 93. Bij de BBC (Bogotá Beer Company) wat gedronken en met Jeannette geskypt, lang leve WiFi en een iPod Touch, omdat ik in NL bijna jarig zou zijn. Nog even met Juancho aan de telefoon gezeten en toen met Jeannette mn verjaardag in NL gevierd. :D
We hebben wat nachos gegeten en toen door naar een ander restaurantje om te eten. Ik had een panini genaamd Lili. Ik dacht aaaaah dat is leuk, eet ik ter ere van mijn lieve katje Lili die ik enorm erg mis :(
Ik zat echt heeeeel vol. Afscheid genomen van papa en Martha en ik ging door naar Crepes & Waffles. Ik had daar met Marleen afgesproken om een toetje te eten. Ik was er al eerder dan afgesproken en ik bleef daar erg lang staan... Marleen was een half uur te laat, nou geeft dat niet. Maar ik dacht ik ga niet alleen aan een tafeltje zitten, dat ziet er zo zielig uit... Nou ja alleen staan zo lang is ook niet echt super... De security viel dat ook op en hij vroeg of ik op iemand aan het wachten was... ik dacht lekker genant... Maar ja hij was wel heel aardig. Er waren ook nog twee meiden die engels praten en echt over onzin praatte en echt met zo'n accent waar ik echt van walg. En ze stonden te roken... Nee echt rare meiden... Die security keek mij ook aan van wanneer gaan ze weg en hij stond echt overdreven met zn hand te zwaaien vanwege de rook, ik stond daar echt te lachen. Te grappig.
Eindelijk kwam Marleen en konden we warmpjes gaan zitten. Er kwamen twee amerikanen achter ons zitten en eentje zag er echt heel mooi uit voor zijn leeftijd. Maar hij had echt een accent uit Texas. Leuk!!!
Ik kreeg nog een cadeautje van Marleen, echt zo lief. Een sjaal. Echt heel leuk!!!
Toen we klaar waren zijn we naar mijn favo-tent gegaan, El Sitio om daar mijn verjaardag te vieren. Toen we binnenkwamen was het echt heel rustig en dat bleef het ook omdat het natuurlijk vakantieweek was. Maar dat mocht de pret niet drukken. Daniel kwam later ook en Marleen en hij hadden ervoor gezorgd dat ik een taartje kreeg en balonnen, wat voelde ik me jarig!! Helemaal geweldig. We hebben gedanst en genoten van de geweldige live-muziek. Alleen maar genoten van deze nacht. Ik had mezelf gezegd de volgende keer vraag ik aan een bandlid hoe ze heten en of ze een cd hebben. En ik durfde niet, maar uiteindelijk toch gedaan. En die man had een vriendin en die was jaloers tot en met toen ik hem aanhield om het te vragen. Te grappig hoe colombiaanse dames reageren... Hij zal de volgende keer, aankomende zaterdag, een cd meenemen. Ik ben benieuwd. Dus Zaterdag ben ik daar weer te vinden.
Met een taxi naar huis gegaan en thuis nog nagenoten van de leuke avond/nacht :)
xxx