03-07-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu 03-07-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu

03-07-2011

Door: jenniferschuurmans

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

03 Juli 2011 | Colombia, Bogotá

Vandaag werd ik om acht uur wakker en sprong Luna op mijn bed. Leuk wakker worden door zo'n lief en schattig hondje. Ik ben op dit moment niet thuis dus foto's volgen echt binnenkort.
Vandaag is het zondag en een rustdag, nou ja voor mij dan. Want Nubia, Juan Manuel en Stella waren druk bezig met koken en schoonmaken. Ik heb lekker genoten van deze dag. We hebben als ontbijt arepas met kaas, roerei met worstjes en tomaat en prei en koffieverkeerd. Echt lekker. Als lunch hebben we Ajiaco gegeten. Ook dit smaakte goed. En als avondeten niet zoveel want we zaten vol, wel een toetje wat niet goed beviel en later op de avond warme aardbeienmilkshakeachtig iets. En Ponque, het leek verdacht veel op cake alleen dan wel zoet. Ook heerlijk.
We zijn nog met Luna naar het park voor de deur geweest.
En ik heb vandaag met Stella boodschappen gedaan en een ijsje gehaald. Was gezellig, het was ook heerlijk weer vandaag. Dat doet je toch goed als de zi¿on schijnt.
Ik heb het recept van de arepas opgeschreven en ga deze maken in het appartement dus voor Jeannette, Hermes en Barbara en Eladio en ook voor de anderen die mij komen bezoeken. En natuurlijk kan ik deze heerlijke maiskoeken ook in nederland maken, wees niet getreurd haha.

Een hele dikke knuffel

PS: de ajiaco ging iets te ver boven mijn pet...

• 04 Juli 2011 - 07:45

Jeannette:

Klinkt lekker allemaal hoor, en ik ben benieuwd naar je arepas ;)
    Xxx

• 04 Juli 2011 - 21:08

Hermes:

nou heb het weer gevonden hoor en ben gelijk begonnen met lezen! en mag je 1 keer raden welke nummer er gelijk gedraaid werd op de radio terwijl ik aan het lezen was?! :-) toeval bestaat niet ;-)
    un abrazo muy fuerte y muchos besos

• 04 Juli 2011 - 21:12

Klasien:

Lieve Jennifer,

Het appartement ziet er erg gezellig uit.
    Alweer een week in Colombia.
    Morgen heel veel succes en sterkte, met je eerste werkdag in Cran.
    In gedachten bij je en hartelijke groeten daar.
    Veel Liefs en ik hou van je. Mama

• 05 Juli 2011 - 04:43

Jennifer Schuurmans:

Lieve mama, dankjewel voor je bericht!! Ik hou je op de hoogte over hoe ik het heb gehad op mijn eerste werkdag. Ik hou ook van jou!! Dikke xxx