04-07-2011
Door: jenniferschuurmans
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
04 Juli 2011 | Colombia, Bogotá
Vanochtend met het ontbijt heb ik Talma gegeten, warm eten... pfff... doe ik anders nooit, maar het was wel lekker alleen teveel. Het is een massa van ei, rijst, kip en groenten in bananenblad. In de middag hebben we groentensalade met rijst en vis gegeten. En savonds restant van ajiaco van gisteren. En de toetjes hier zijn echt te lekker. Bananentaart, banaan vanuit de oven, zoete rijstepap. Ik denk dat ik rollend het vliegtuig in kan als ik terug kom naar nederland.
Heb ook even het nieuws weer gekeken, zo fijn het internet haha. En ik heb met Nubia een hele tijd zitten praten, was erg gezellig en ook besloten tot 15 Juli bij hun te blijven omdat ik het toch niet zo prettig vind om met een man samen te wonen... Ben erg blij dat ze het goed vinden.
Ik ga nu slapen, want morgen is de grote dag!!! Eerste dag werken bij CRAN. Ben heel benieuwd hoe het gaat zijn. Morgen gaat Juan Manuel met mij mee om te kijken hoe ik moet reizen om bij CRAN te komen...
05 Juli 2011 - 08:15
Marjolein:
Ha Jennifer,
We wensen je heel veel succes vandaag. Leuk, maar ook wel een beetje spannend denk ik dat je naar CRAN gaat.
We genieten van je gezellige verhalen!
Wat heerlijk dat je niet bij die man op de kamer hoeft te slapen, echt een cadeautje. Dat zou ik ook heel erg gevonden hebben, als ik dat zou moeten doen.
We zijn benieuwd naar je volgende bericht.
Dag lieve meid -
05 Juli 2011 - 20:06
Jolanda:
dat klinkt lekker joh, wij vonden veel eten daar echt niet lekker, maar dit klinkt echt beter.
haha idd dan rollend het vliegtuig in, misschien kan je rollend over de oceaan, hoef je ook niet in het vliegtuig. groot gelijk joh, dat je daar weg gaat, maar heb je al wat anders dan?
oh spannend, morgen ga je dus aan de slag, ik denk aan je, wel toevallig, ik ga morgen weer aan het werk.
met mij gaat het wel goed, heb nog steeds last van je jetlag, en heb de hele reis als een droom ervaren, missch toch bescherming geweest. en anders komt het misschien later wat meer de realiteit, hoe had jij dat toen?
nou meis heel veel su6 he, en veel liefs vanuit nederland.
xxx -
06 Juli 2011 - 02:23
Jennifer Schuurmans:
Hoi Marjolein, leuk dat jullie genieten van mijn verhalen. En inderdaad een cadeautje dat ik daar niet meer hoef te slapen. Ik heb net mijn verhaal van deze dag weer gepost, voor jullie gisteren ;-) verwarring alom het tijdsverschil haha -
06 Juli 2011 - 02:28
Jennifer Schuurmans:
Hey Jolanda,
Hahahahahaha ja rollend over de oceaan, gaaf lijkt me dat ;-) maar nee ik wil toch wel gewoon kunnen lopen, moet ik misschien maar gaan sporten, alhoewel ik het vandaag ook een sportdag vond met al die kinderen ;-)
Meis, ik snap je helemaal. Het is een droom en zo voelt het ook, ik had pas na een paar weken het besef van jeeeej neeeeee ik heb dit in het echt meegemaakt. Dus helemaal niet gek hoor. Dat komt vanzelf. Succes morgen met werken.
Het eten is trouwens ook vies in Colombia. Het is heel vet en eigenlijk alleen maar vlees rijst en bonen. Maar gelukkig kunnen deze mensen heel goed koken ;-) en houden ook van lekker eten. Maar nee in goedkope restaurantjes zul je mij niet snel zien eten, alleen in gezelschap. En al helemaal geen BBQ meer voor mij, kan Jeannette over mee praten haha...
xxx