09-07-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu 09-07-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu

09-07-2011

Door: jenniferschuurmans

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

10 Juli 2011 | Colombia, Bogotá

Ik heb heerlijk geslapen, werd wakker om half 9 en ben echt nog lang blijven liggen. David en Freddy kwamen gezellig bij me zitten, en hebben muziek geluisterd. Gustavo kwam er ook gezellig bij. Nadat we een tijdje muziek hebben geluisterd gingen de mannen, Gustavo, Freddy en Sebastian het ontbijt klaar maken. Wat een chaos. Alles ging tegelijk. Maar het was wel leuk om naar te kijken en het heeft ook heerlijk gesmaakt. Daarna hebben we nog even muziek geluisterd en hadden Sebastian en Freddy erg lol met mijn ipod touch. Ze vermaakte zich kostelijk. Gustavo, David en ik zijn rond 1 uur naar buiten gegaan om een taxi aan te houden. Die taxichauffeur reed echt te idioot om. Hij had een veel kortere weg kunnen nemen. En net doen of ie de weg niet weet, nou hij wist het dondersgoed. Maar ja zo verdienen ze weer meer geld he. Ik heb het maar zo gelaten. Ik was weer thuis en werd halverwege de trap hartelijk ontvangen door Luna. We hebben vandaag ook niet veel gedaan, savonds zijn we naar mijn appartement gegaan om muren op te meten om daar een kast in te bouwen. We zijn gelopen, nou hou ik al niet zo van wandelen maar dit was wel echt wel ver hoor. Maar goed hier lopen ze nou eenmaal veel. Dus ik pas me aan zoals dat heet haha. Terug gelukkig wel met een taxi. Lunch heb ik vandaag over geslagen en het avondeten was echt iets heel nieuws voor mij. Het was agua con panela y queso. Het is water met een soort suiker, echt superzoet. En dan met blokjes kaas erin. Ik dacht eerst getver maar ik heb het opgedronken en het was lekker. We hadden er kip in een krokant laagje bij. Ook erg lekker.
Morgenochtend vroeg op omdat er mensen komen kijken die het appartement waarschijnlijk willen kopen. Nog even het journaal kijken en dan heerlijk gaan slapen.

• 10 Juli 2011 - 11:47

Jolanda:

hey meid,
    wat leuk joh, gaat het goed met gustavo en zijn gezin?
    ik ben echt blij dat het eten wel lekker is, dat is toch wel erg belangrijk.
    een heel fijn weekend he, en pas goed opjezelf!!!!
    xxx

• 11 Juli 2011 - 10:45

Jennifer Schuurmans:

Hey meid,
    Ja het gaat goed met gustavo en sandra en de kids.
    Ja is echt wel belangrijk het eten. Love good food haha.
    Heb je een fijn weekend gehad??
    Ik pas zeker op mezelf.
    xxx