10-07-2011
Door: jenniferschuurmans
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
11 Juli 2011 | Colombia, Bogotá
Maar we zijn gaan lopen naar het huis van Luis. Gustavo wist de weg nog, wat ik erg knap vond want ik wist het niet meer namelijk...
Toen we voor het huis stonden zat ik natuurlijk weer keihard te ontkennen dat het dat huis was want ik herkende het niet namelijk. Het was uiteindelijk wel het huis, maar ze waren verhuisd. Dus had toch een beetje gelijk haha.
We werden hartelijk welkom geheten door mijn tante en de vrouw van Luis, Marlen.
Luis was er nog niet. Hij kwam rond 3 uur en wij waren erom half 3.
Wij hebben met Marlen zitten kletsen en ook met mijn tante. We kregen sap aangereikt. Voetballen zitten kijken wat natuurlijk helemaal geweldig was. Colombia tegen Bolivia speelde en Colombia heeft gewonnen met 2-0 woehoeeeeee!!!
Wanneer Luis binnen kwam lopen was het erg gezellig. Hij was heel anders dan vorig jaar. Nu praatte die voluit. Was leuk om te zien, hij was wel afgevallen... En met mijn broers gaat het ook goed. Julian was er niet, die was bij zn moeder. En Alejandro is ook begonnen met de politieschool. Dus gaat goed met hem en met Miller ook. Ben trots op mn twee oudste broers!! Maar helaas kan ik ze niet zien want ze zitten allebei intern. Miller komt in September naar Bogotá en Alejandro pas in December. Ik kan ze wel bezoeken, ik denk dat ik dat ook ga doen. Want zo lang wachten kan ik gewoon niet.
Gustavo dronk met Luis en Marlen bier en ik heb aguardiente op. En in de middag kregen we rijst met vlees en chips te eten oh ja en er zat een avocado bij. Erg lekker.
's Avonds gingen we weer weg. Leuke dag gehad!!
11 Juli 2011 - 11:27
Jeannette:
Weer een uur te laat, je past je helemaal aan haha. Of had gustavo er al rekening mee gehouden kwam hij zelf ook een uur te laat aan :)
Fijne dag!! Xxx
11 Juli 2011 - 15:33
Hermes:
hee lieverd,
wat goed dat je het naar je zin hebt gehad. ik heb ook de hele wedstrijd zitten kijken, ze hebben gewonnen. maar kon beter, tegen argentinie hebben ze echt indruk gemaakt!
un abrazo muy fuerte y muchos besos -
11 Juli 2011 - 20:28
Klasien:
Lieve Jennifer,
Weer fijn om wat van je te horen, goed dat je bij Luis en Marlen bent geweest en dat je dat als prettig hebt ervaren.
Succes met alles en geniet ervan.
In gedachten bij je en ik hou van je.
Liefs, Mamita. -
12 Juli 2011 - 03:59
Jennifer Schuurmans:
Haha nee Gustavo heeft een uur zitten wachten... Echt te erg maar hij kan het hebben. Ik beloof dat ik de volgende keer op tijd zal zijn ;-) -
13 Juli 2011 - 04:00
Hey Hermes,
Argentinie heeft gewonnen he!! Met 3-0 tegen Costa Rica. Echt balen!! En heb je ook de wedstrijd tussen Uruguay en Mexico gezien?
Dikke xxx
13 Juli 2011 - 04:02
Lieve mama,
Vond het fijn jullie weer gesproken te hebben. Bedankt!! Ik hou ook heel veel van jou!!
xxx