12-07-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu 12-07-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu

12-07-2011

Door: jenniferschuurmans

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

13 Juli 2011 | Colombia, Bogotá

Deze week is mijn tweede week bij CRAN. Had er weer zin in vandaag. Weer de kinderen zien en leuke dingen doen met de kinderen. Juan Manuel ging weer met mij mee op weg naar CRAN. Nu met een andere route. Omdat deze bus dichterbij CRAN stopt. Dat was beter. En we hebben het laatste tuk gelopen, is denk ik ongeveer 10 minuten. We kwamen onderweg een collega tegen. Deze heeft me meegenomen. Juan Manuel ging weer terug. De dag begon goed want het zonnetje scheen behoorlijk. Ik werd weer hartelijk ontvangen door Consuelo en Ximena. Later op de dag door Gonzalo. Ze zijn erg begaan met me. Dat voelt goed en fijn. Vandaag heb ik met Pilar meegelopen in twee klassen. In de ochtend hebben ze gekleurd en gelezen. En eind van de ochtend heeft de andere klas ook gekleurd en geknipt. Ik heb hierbij geholpen. Het was erg leuk om te doen. De kinderen moesten naar mij komen om te vragen of ik de potloden wilde slijpen en of ze een andere kleur mochten. Gelijk een les want zo leer ik de kleuren beter. Je moet ergens beginnen haha. In de middag heb ik niet zoveel gedaan met de kinderen. Ik heb een beetje rond gehangen, spaans geleerd en met Gonzalo gepraat. Het laatste uurtje heb ik geholpen met nieuwe schoenen uitpakken voor de kinderen. Echt te schattig! Ik ben door een meisje wat ook net nieuw is en nog een studie volgt naar de transmilenio gebracht en vanuit daar ben ik naar Chapinero (een wijk) gegaan om samen met Nubia naar de kapper te gaan. Dat ging iets anders dan verwacht... Ik ben wel naar de kapper geweest, dus heb een nieuwe coupe, heel leuk!! Maar het duurde vet lang want de kleur was niet goed... We waren pas om kwart voor tien thuis. En toen gegeten een boterham met ham en kaas. Met een warme milkshake om het zo maar even te noemen.
Morgen weer een dag bij CRAN. Gaat mn ogen sluiten.
xxx

• 13 Juli 2011 - 07:57

Andréa:

Heerlijk om te lezen dat je het naar je zin hebt.
    ....maar een warme milkshake??....dat gaat er bij mij niet in, moet er niet aan denken...brr

• 13 Juli 2011 - 16:07

Hermes:

hee lieverd,
    je kleur was dus mislukt, hahaha daarna hebben ze er dit van gemaakt? tis wel apart hoor, maar wel leuk! en of je in de buurt van Halle Berry komt?? lekker belangrijk, want jij bent Jenni!! :-) mooier en aardiger!!
    un abrazo muy fuerte y muchos besos

• 14 Juli 2011 - 03:18

Jennifer Schuurmans:

Hahasaaaaaaaaaaa weet je m nog? hahahahaha moest er ineens aan denken en lig weer in een deuk in mn eentje haha. Maar ja een warme milkshake, is best lekker hoor. Een koude milkshake hou ik niet van maar dit vind ik wel lekker. xxx

• 14 Juli 2011 - 03:20

Jennifer Schuurmans:

Hermes: ja klopt dit hebben ze ervan gemaakt. Goed gelukt dus. Beter dan dat gele. Maar ik wist niet dat jij Halle Berry persoonlijk kende! Maar ja ik ben mezelf inderdaad, das belangrijker!

• 14 Juli 2011 - 03:21

Jennifer Schuurmans:

Nog een hint voor Andrea: huishoudbeurs, 's avonds naar de bushalte gebracht waar we vreselijke lol hadden om de hahasaaaaaaaa!!!

• 14 Juli 2011 - 06:11

Hermes:

zo kun je het ook lezen ja!! ik "denk" iig dat ik jouw ken!

• 14 Juli 2011 - 17:35

Juan:

Jeetje meid...allemaal veel spannender dan n leventje in het natte en winderige Hollanda..LEUK hoor! Ga je goed!