13-07-2011
Door: jenniferschuurmans
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
14 Juli 2011 | Colombia, Bogotá
De reacties op mijn nieuwe look waren leuk allemaal enthousiast, ook de kinderen. Erg leuk. Vandaag stond ik weer bij de kleintjes. Ik moest bedden opmaken, weer eens wat anders. En ik mocht vanmorgen met een jongetje mee die een ontsteking had aan de amandelen, ik nam hem mee naar de dokter. Een jonge vrouw. Erg aardig. Het jongetje moest naar het ziekenhuis om het na te laten kijken omdat ze dacht dat er een abces bij zat. Ik heb het dossier zitten bekijken. Erg bijzonder om te zien. Heel anders dan in Nederland.
Ik heb geluncht samen met de anderen zoals elke dag alleen zat Gonzalo er nu ook bij en dat was gezellig. Daarna zei hij of ik mee wilde gaan met een studente naar haar kantoor om te kijken wat zij doet. Ik zei dat is prima. Dus ging ik naar haar kantoor en we hebben heel veel gepraat, gelukkig kon ze engels dus we hebben het heel gezellig gehad en nu plannen gemaakt om samen dingen te ondernemen. Erg leuk. En ik zag in die kamer een schilderij hangen met allemaal foto's van kinderen die in CRAN hebben gewoond uit Nederland. En ik stond er ook tussen samen met Mayerli. Erg leuk om te zien!! Er zaten nog twee andere dames die het heel bijzonder vonden. Om half 5 ging ik weg en mocht ik mee liften met de studente. Ik stapte in een verkeerde bus... Ben halverwege uitgestapt en wist eerst niet waar ik heen moest en heb een beetje verdwaald rondgelopen en ik dacht nee ik moet gewoon wachten op een bus die naar Bavaria gaat. Gelukkig kwam er snel een en is het allemaal goed gekomen. Eenmaal thuis was ik bekaf, heerlijk voor me gekookt door doña Luz. En zo maar eens mn bed induiken. Morgen mn laatste dagje voor deze week.
14 Juli 2011 - 06:09
Hermes:
wat leuk joh, klinkt echt avontuurlijk! verkeerde bus gepakt en toch weer op het goede pad komen!! zo ken ik je weer! goed bezig lieverd!
leuk dat je het naar je zin hebt daaro en dat ze veel aan je hebben in CRAN is wel duidelijk!! :-)
abrazo y besos -
14 Juli 2011 - 07:03
Andréa:
Was wel ff schrikken denk ik voor je in de verkeerde bus, maar je ziet het...Je red het wel! Ik geniet van je verhalen en denk bij mezelf, was ik maar 25 jaar jonger.......
Die hint van gisteren snap ik niks van! -
14 Juli 2011 - 10:16
Annelies:
hoi jennifer,
meid wat een ervaringen doe jij op!
lijkt me geweldig om dat mee te kunnen maken.
en wat andrea zegt: was ik maar 25 jaar jonger!! geldt voor mij ook. ik had dan wel mee gewild.
geniet van alles en iedereen.
groetjes van mij -
14 Juli 2011 - 14:08
Juan:
Mooie ervaringen en spannend...maar voor jouw allemaal gesneden koek! Ga je goed en zie je volgende reis verslag tegemoet! -
15 Juli 2011 - 05:34
Jennifer Schuurmans:
Hey Andréa, ik was niet geschrokken maar dacht meer nee waar ik moet ik nu uitstappen... Maar het is goed gekomen :-) en die hint was voor een andere Andrea bedoelt want jouw naam schrijf je met een streepje op de e. Dat blijf ik onthouden ;-)
Annelies: ja heel veel ervaringen en ja snap dat jullie 25 jaar jonger willen zijn. Ik zal zeker genieten.
Juan: Schat, bedankt voor je berichtje, leuk van je! Het is niet allemaal gesneden koek hoor maar begin er wel steeds meer behendigheid in te krijgen :-) Take care. Hablamos! xxx