14-07-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu 14-07-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu

14-07-2011

Door: jenniferschuurmans

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

15 Juli 2011 | Colombia, Bogotá

Wat een dag vandaag zeg!! Drukte alom. Ik was nogal laat vandaag. Had me verslapen en had pas om 7 uur de bus. Nou heb ik het nog snel gedaan want was om kwart over 8 op het werk. Ik loop tegenwoordig het laatste stukje naar CRAN. Ongeveer 20 minuten. Wel lekker hoor op zich. Maar ik zal eens een filmpje maken hoe idioot hard ze hier rijden. En nu geen zorgen maken, met name mama!!! Want als er een auto voorbij komt dan ga ik in de berm staan en wachten totdat ie voorbij is. Niks aan de hand. Ik mocht weer meelopen met de lerares. Erg leuk en gezellig. Vanmorgen in de les meegedaan. En geluisterd en ik begreep het. Woehoeee!!! Ik moest het ook in het Spaans opschrijven, dat was wat moeilijker maar ze begreep het en zei dat ze dat bedoelde. Blij dat ik was. Trots aan Maria Cristina laten lezen. Zij vond het ook erg goed. Ik heb nog met de kinderen staan springtouwen, nou ja ik stond te draaien. Was erg leuk, maar ja je kent he kinderen gaan na een tijdje vervelend doen en dan gaan ze huilen. Dus op een gegeven moment huilende kinderen om me heen. Daar gaan we weer dacht ik. Aan de ene kant is het wel leuk want ze komen bij mij uithuilen, ook al begrijp ik er niks van vertrouwen ze me wel. De kinderen gingen lunchen en ik heb Pilar geholpen met nog wat schooldingen. Heb ook heel mooi mogen kleuren haha. Dinsdag verder kleuren. Ja mijn jeugdige ik komt weer helemaal terug. Ik zit nog net niet met mijn duim in mn mond haha. Heb in de middag weer gezellig met de studente gekletst. En om half 5 richting huis en nu wel de goeie bus gepakt. Alleen was ik zo slim (niet dus) om vooraan te gaan zitten in plaats van achteraan. Kon mezelf wel voor mn kop slaan want het was idioot druk in het busje. Ik moest bijna over de mensen heen klimmen om eruit te kunnen. Ik vroeg nog heel vriendelijk of iemand op de bel wilde drukken. De enige reactie was lachende mensen, en ik bedoelde het heel serieus... Ik moest dus een heel eind terug lopen. Grrrrr! Dus nu weet ik twee dingen. Niet de verkeerde bus nemen en ook niet vooraan gaan zitten. Ja ik leer elke dag steeds bij. Ik ga weer heerlijk slapen en morgen genieten van mijn vrije dag!

• 15 Juli 2011 - 10:27

Hermes:

lekker kleuren, wel binnen de randjes kleuren he! hahaha
    kan lekker chaotisch zijn in de bus he
    doe je wel voorzichtig met touwtje springen, met je voet.
    veel plezier op je vrije dag!