15-07-2011
Door: jenniferschuurmans
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
16 Juli 2011 | Colombia, Bogotá
Ik ga slapen. Morgen schoonmaken in het huis en kast bouwen in het andere appartement en nog even naar winkels. En misschien 's avonds wat leuks doen.
16 Juli 2011 - 12:28
Auke En Lisette:
heey meid!
sorry dat we nog niet hebben terug geschreven naar je!
ik hoop dat je het erg leuk hebt en ik lees dat je veel soorten dingen eet...
nou mijn moeder stuurde een mailtje naar mij toen we in mallorca zaten dat ik de hollandse pot wel erg zou waarderen als ik terug kwam maar ik moet zeggen het buitenlandse eten smaakt toch wel erg lekker he??als wij samen gingen koken ging onze voorkeur echt niet uit naar nederlands toch??haha ik denk dus dat je het eten best zult smaken!behalve dan de ananas en olijven haha
ik hoop dat je echt een leuke tijd zal krijgen maar dat je toch ook uiteindelijk volgend jaar graag thuis komt...haha maar das meer voor mezelf....je zit zover weg....
heel veel liefs van ons! -
16 Juli 2011 - 14:34
Jennifer Schuurmans:
Heey lieve Auke en Lisette,
Wat leuk dat jullie een berichtje sturen. Ik heb het hier erg naar mijn zin. En ik geloof zeker dat het eten op Maloorca heerlijk was. Hier ook zeker weten! En inderdaad kookte wij nooit nederlands volgens mij alleen maar buitenlands. Maar de Bobotie was toch wel het lekkerst haha :-)
Maar hoe was het in Mallorca?? Dat wil ik wel weten natuurlijk haha ben zoooo benieuwd. En hebben jullie mijn foto's ontvangen?
En lieve schat, ik heb gezegd dat ik terugkom dus meis als het goed is sta ik 29 Juni 2012 op Schiphol. No worries!!
Een hele dikke xxx voor allebei