13-09-2011
Door: Jennifer Schuurmans
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
16 September 2011 | Colombia, Bogotá
Ik ging rond 7 uur naar huis met de bus en was rond 8.15 uur thuis in de avond. Dat is vrij snel. Toen ik richting mijn huis liep zag ik een vrachtwagen van RCN staan langs de weg. Mijn hart ging gelijk sneller kloppen van opwinding want dat is namelijk een tv zender. Dus ik dacht er moet iets hier aan de hand zijn. Er stonden ook heel veel mensen langs de weg te kijken. En ja hoor daar stond een auto langs de weg met twee cameras voor op. Er zat een acteur in de auto en ze waren dus een scene aan het opnemen voor een film of een serie. Dat weet ik niet. Ik ben snel naar huis gelopen en heb aan Nubia gevraagd of ze mee wilde om te kijken wat er nog meer zou gebeuren. Helaas was het alweer voorbij en stonden alleen de aparatuur er nog, en nog een groepje mensen met 2 cameras. Ik heb daar snel foto´s van gemaakt want eigenlijk mag het niet... We zijn weer naar huis gegaan en hebben heerlijk ijs gegeten. Daarna mn bedje ingedoken omdat ik de volgende dag weer vroeg op moest.
xxx
16 September 2011 - 08:41
Klasien:
Lieve Jennifer,
Ik heb je een mail gestuurd.
Liefs, Mamita