01-12-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu 01-12-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu

01-12-2011

Door: Jennifer Schuurmans

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

02 December 2011 | Colombia, Bogotá

En ja hoor het is December lieve mensen. De laatste maand van het jaar is aangebroken.
Sorry sorry dat ik zo lang niks van me heb laten horen. Ik hoop dat ik het een beetje goed heb kunnen maken met mijn verhalen. Ik hoop dat jullie me niet hebben opgegeven en mijn verhalen blijven lezen. Dat zou ik erg leuk vinden. Ik zal echt proberen om het bij te houden. Maar als ik het een paar keer vergeet is het moeilijk om me er toe te zetten...

Vandaag ben ik naar CRAN geweest en ik heb even zitten kletsen met Silvia en Marleen. Was wel leuk. En ik heb ze ook nog even geholpen met administratief werk en ik ben natuurlijk ook bij de kids geweest. Ik ging op een gegeven moment naar boven en ik dacht wat is het stil zeg... na dan zullen ze wel in de eetzaal zitten. Nee daar waren ze niet, ze waren in de presentatiezaal. Daar was een jongen die aan het zingen was voor de kinderen. De meisjes vinden hem helemaal geweldig! Leuk om te zien, die blozende wangetjes. Ik ben daarna met ze meegeweest naar de eetzaal om daar wat lekkers te krijgen en toen door naar de huisjes en daar kregen ze cadeautjes van een aantal studenten.
Ik heb nog even geholpen met een tekening ¨in kleuren¨ met crepe papier. Je maakt er bolletjes van en dat plak je op de tekening. Heel leuk. De kinderen waren nou niet echt gehoorzaam maar ze waren toch ook wel weer lief. Toen ze gingen lunchen ben ik naar kantoor gegaan en heb ik Marleen nog even geholen en toen zijn wij gaan lunchen met de collega´s. In de middag heb ik nog even wat haren gestijld van de kinderen.
Dinsdag werd mij gevraagd of ik zaterdag kon komen naar CRAN om de haren van de kinderen te doen. Natuurlijk wil ik dat wel.

Oooooooooh ja en nog een herinnering van afgelopen dinsdag, echt te grappig. Gonzalo laat zijn baard staan en hij ziet er echt uit als Paulus de boskabouter dus heb even een plaatje laten zien van deze cartoon en hij kon er wel om lachen. Gelukkig ken ik m daar wel goed genoeg voor. ;) dus hebben even staan lachen om zijn baard haha.

In de avond ben ik met Marleen naar een dansschool geweest om te kijken wat het inhield. Bachata en reggaeton maar uiteindelijk bleek het niet veel te zijn. Ze was wel heel aardig maar er waren ook niet veel mensen die les krijgen...
In de avond heb ik met Nubia en Juan Natilla staan maken. Natilla is vla. Ik vind het meer griesmeelpudding actig. Het is echt heerlijk. Het is echt iets typisch voor de kerst dus de collega´s kunnen dat wel van mij verwachten dat ik dat voor ze zal maken :)

Oh ja en gisteren heb ik mijn haren zwart geverfd :) de uitgroei was te erg en ik zal even een foto op facebook zetten :)

Nogmaals ik zal het leuk vinden als jullie mijn verhalen blijven lezen, en ik zal het echt bijhouden!!

xxx