02-12-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu 02-12-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu

02-12-2011

Door: Jennifer Schuurmans

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

02 December 2011 | Colombia, Bogotá

Ik was heerlijk laat wakker en niet zo heel veel gedaan in de ochtend, een beetje gekletst via Facebook met vrienden en afspraak met Andrea dat we ein-de-lijk gaan skypen!! Zondagochtend. Hebben er heel veel zin in!!
Om 3 uur ben ik naar buiten gaan en had ik besloten om naar een centro comercial te gaan. Portal 80. Ik was hier nog nooit geweest dus dacht ik ga er heen. Met de transmilenio was deed ik er ongeveer een uur over. Daarna wezen kijken voor smaragd en voetbalshirts. Niks gevonden van wat ik nodig had... Ik heb natuurlijk ook voor mezelf gekeken alleen was er niet zo heel veel bijzonders. Ik ben zo rond half 6 weer weggegaan en heb de transmilenio teruggepakt. Maar wat was het druk op de weg zeg. Ik moest ook overstappen dus duurde nog langer want ik stapte in het centrum uit, wat een mensen zeg!! Toen ik eruit wilde stappen was er een jongen voor me die mensen best wel hard aan de kant duwden en die duwden natuurlijk terug. Het gevolg was dat mensen steeds dichterbij kwamen staan maar ik moest er nog uit... Dus ik zei sorry maar ik moet er langs. Toen was er een jongen die stond te wachten in de rij die mij hielp. Erg aardig. Toen kwam ik bij de andere kant om dus een andere bus te pakken En daar waren ook zoveel mensen. Niet normaal, je hoeft niet eens te lopen je wordt er gewoon in geduwd. Dan is het niet zo leuk om met de transmilenio te gaan... Ik wilde nog naar de Exito om daar nog wat muesli te kopen voor morgenochtend. Ik had de hele dag nog niet gegeten, alleen ontbeten dus had best trek en ik zag daar een japanse keuken, daar had ik wel zin in. Dus heb daar heerlijk alleen zitten eten. Het duurde alleen erg lang voordat ik mijn eten had... Toen ik terug liep naar huis zag ik onderweg vuurwerk. Ik was echt super verbaasd omdat naar mijn weten het verboden is hier in Colombia. Dus ik dacht oh yes heb ik toch nog in de laatste maand van het jaar vuurwerk gezien. Ik hoop toch ook met oud en nieuw. Dat hoort er gewoon bij, zonder is het niet echt een feest... Maar ja ik was dus best happy.
Morgen is het kerstconcert van CRAN en daar heb ik heel veel zin in, dus ik ga maar eens slapen want moet er al om 7 uur zijn... Vet vroeg maar ik ga met een andere collega de haren doen van de kinderen, ze willen het stijl hebben. Hartstikke leuk!
xxx

• 03 December 2011 - 11:21

Marjolein:

Een gezellige dag gewenst vandaag. Voor ons is het sinterklaasweekend. Daarna komen de kerstspullen van zolder. Ik heb n supergoede tijd gehad in Suriname. Marco geniet nog een week. Veel plezier lieve meid. Als altijd is het weer heerlijk om je belevenissen te lezen. xxx

• 03 December 2011 - 15:24

Jeannette:

Zo ben weer bijgelezen ;-)
    Zo te lezen heb je vandaag een leuke dag, geniet ervan! xxx

• 06 December 2011 - 13:48

Jennifer Schuurmans:

Hoi Marjolein. Leuk om wat van je te lezen. Ben blij dat jullie het allemaal zo fijn ervaren. Ben je nu in nederland weer? Wanneer ga je weer terug? Sinterklaas, kerst altijd leuk.
    Xxx

Jeannette ja gelukkig weer bijgelezen inderdaad. Het was zeker een leuke dag.
    Xxx