15-12-2011
Door: Jennifer Schuurmans
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
16 December 2011 | Colombia, Bogotá
De kinderen hebben geluncht met de vrijwilligers. Het waren er zo´n stuk of 40. Maar de kinderen hadden het erg naar hun zin, de vrijwilligers hebben ook een toneelstukje voor de kerst opgevoerd. Heel leuk. Wij kregen ook nog lunch. Er waren twee meiden die ons er bij betrokken. Daarna konden we alsnog lunchen, nou had ik een broodjes met gekookte ei meegenomen. Echt een brooddag haha. Daarna hebben we nog met deeg een figuurtje zitten maken. Ik heb een beertje gemaakt en Marleen een katje. Superleuk! De kinderen hadden allemaal een sneeuwpop gemaakt. Leuk om te zien hoe creatief ze kunnen zijn.
Marleen en ik gingen om 4 uur weg en dat hadden we misschien niet moeten doen want toen we liepen goot het. Niet normaal. Hoeveel regen er in tien mintuten kan vallen. marleen is zo slim om een paraplu mee tenemen. Ik heb er wel een maar die heb ik een half jaar geleden uitgeleend en nooit meer teruggekregen. Echt balen!!
Dus gelukkig niet helemaal doorweekt. Ik was zooooo blij dat ik thuis was. Ik heb heerlijk naar Greys Anatomy zitten kijken. Ge-wel-di-ge serie!!
En toen naar bed. Morgenochtend weer verder kijken.
xxx