15-12-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu 15-12-2011 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu

15-12-2011

Door: Jennifer Schuurmans

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

16 December 2011 | Colombia, Bogotá

Er zouden vandaag 100 vrijwilligers komen. En Marleen en ik moesten armbandjes uitdelen van CRAN. Maar het duurde en het duurde maar... We hebben bij de poort zitten wachten. Gonzalo kwam nog gedag zeggen. Uiteindelijk kwamen ze maar dat waren er zeker geen 100. we hebben de bandjes omgedaan. En daarna mochten we kijken naar wat ze gingen doen. Maar ja toen moesten we met een spelletje mee doen. Ik hou daar helemaal niet van... En ook niet van spelletjes als ik het niet begrijp... Dus ik liep weg en Marleen en Gonzalo riepen me... Ik dacht nou ok dan blijf ik wel... Dus heb meegedaan maar nee ik heb leukere dingen gedaan. Er kwam een meisje naar ons toen en ze vroeg of we wat wilde eten. Dus we kregen een croissantje en drinken. Erg lekker. We hebben staan kijken wat ze allemaal deden, en daar staan kletsen gewoon ook lekker in het Nederlands haha. Oh ja en er was een man en die had een dode mug op zn rug waarschijnlijk tegen de muur gestaan en geplet. Dus daar hebben we heel hard om staan lachen en ook om het feit dat niemand maar dan ook niemand er wat van zei. Dat was wel grappig. Er scheen ook een hele bekende acteur aanwezig te zijn dat was de vriend of echtgenoot van een vrouw die vrijwilliger was die dag. Manolo Cordaron. Geen idee, ik heb wel even met m staan kletsen maar dat was voordat ik dat wist. Dus ja niet heel erg bijzonder maar de collega´s van CRAN waren helemaal gek! Wilde op de foto met hem. Dat is wel grappig als je niet weet wie dat is en anderen zijn helemaal gek.
De kinderen hebben geluncht met de vrijwilligers. Het waren er zo´n stuk of 40. Maar de kinderen hadden het erg naar hun zin, de vrijwilligers hebben ook een toneelstukje voor de kerst opgevoerd. Heel leuk. Wij kregen ook nog lunch. Er waren twee meiden die ons er bij betrokken. Daarna konden we alsnog lunchen, nou had ik een broodjes met gekookte ei meegenomen. Echt een brooddag haha. Daarna hebben we nog met deeg een figuurtje zitten maken. Ik heb een beertje gemaakt en Marleen een katje. Superleuk! De kinderen hadden allemaal een sneeuwpop gemaakt. Leuk om te zien hoe creatief ze kunnen zijn.
Marleen en ik gingen om 4 uur weg en dat hadden we misschien niet moeten doen want toen we liepen goot het. Niet normaal. Hoeveel regen er in tien mintuten kan vallen. marleen is zo slim om een paraplu mee tenemen. Ik heb er wel een maar die heb ik een half jaar geleden uitgeleend en nooit meer teruggekregen. Echt balen!!
Dus gelukkig niet helemaal doorweekt. Ik was zooooo blij dat ik thuis was. Ik heb heerlijk naar Greys Anatomy zitten kijken. Ge-wel-di-ge serie!!
En toen naar bed. Morgenochtend weer verder kijken.
xxx