06-01-2012
Door: Jennifer Schuurmans
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
07 Januari 2012 | Colombia, Bogotá
Ik was ook gekomen om van een meisje van CRAN die weggaat binnenkort om haar feestje bij te wonen. Ook had Cristina me gevraagd om na te denken over een pecha-kucha20x20 concept. Dus dat heb ik gedaan. Ik kende pecha-kucha20x20 helemaal niet maar toen ik er over las werd ik meteen enthousiast dus gelijk een concept in elkaar geflanst en hopen dat ik hiermee verder mag, want dit is echt leuk om te doen. Daarna ben ik naar de kids gegaan maar het feestje was nog niet begonnen dus gekletst met dat meisje. Was wel even mooi.
Ik wilde naar Luis en Marlen deze dag dus ik zei tegen haar dat ik niet bij haar feestje kon zijn omdat ik helemaal naar het zuiden moest. Ze begreep het wel. En ze vond het niet erg. Ze stelde me allemaal vragen over mijn familie. Leuk die nieuwsgierigheid.
Ik ging weg en toen kwam ik erachter dat mijn telefoon niet meer in mn broekzak zat... dus ik weer terug en toen lag ie in t gras. Blij dat ik m zag. Weer een poging om weg te komen bij CRAN. Toen Marlen gebeld en gezegd dat ik er zou aankomen, dat was 1.15 uur. Nou ik heb het geweten hoor.
Je moet je ff voorstellen. Ik ging dus van het noorden helemaal naar het zuiden met de transmilenio, 2 en een half uurover gedaan, en dat in dezelfde stad... wat een reis zeg!!
Eenmaal aangekomen, ja en toch weer gelopen in een gevaarlijke buurt, maar nu zonder problemen gelukkig, nog wel een beetje huiverig maar nu weet ik hoe ik moet lopen.
Luis, Marlen, Julian, Claudia (een nicht), William (een neef), en Hilma (een tante) waren er. Heel gezellig, we hebben uiteindelijk pas om 4 uur zitten lunchen... En gekletst en toen zijn we naar het huis van mijn neef gegaan, onderweg heb ik voor het eerst al mijn ooms ontmoet. Het zijn er 4. Te grappig, ze stonden allemaal op een hoek te wachten om mij te zien, en staren dat kunnen die 4 ooms wel. Het was leuk om ze te ontmoeten. Eentje zei "no speaking english, speaking spanish" we hebben daar allemaal staan lachen, echt super gaaf!! Weer gedag gezegd.
We hebben bij het huis van mijn neef heel eventjes buiten staan kletsen en toen naar het huis van mijn tante. Nog verder in het zuiden. Oh ja en Paola, we reden door Candelaria (ik herkende het meteen) heen en ik kreeg een flaxhback van toen, toen we daar stonden en dachten dat we dicht bij jullie hostel waren ;)
Daar hebben we nog verder gekletst en gedronken, een lekkere whiskey crema de cafe. Heer-lijk, echt een aanrader. Ze weten niet van ophouden als ik iets lekkers vind maar nu heb ik wel even mijn grens aangegeven, goed he? Ben aan het improven ;)
Toen helemaal richting het vliegveld waar mijn nicht woont gereden met 9! personen in de auto, en ook geen halfuurtje nee gewoon dik een uur als het niet meer was. Daar een dvd gekeken van hun trouwdag en huwelijksreis, in San Andres, heb het op tv gezien, en wilde er al graag heen maar nu alleen maar nog meer!!! Een heerlijke arepa met onwijs lekkere koffie!!
En toen naar huis, kapot kapot kapot was ik maar wel vondaan. We zijn dus niet naar de Monserrate geweest omdat het weer niet zo heel mooi was helaas, dus ga ik een andere keer. Het is inderdaad lang geleden dat ze daar zijn geweest dus dat is fijn fijn fijn.
Nou mensjes sorry voor mijn lange bericht maar zoiets moois moet ik er gewoon even uitgooien zodat jullie ook met mij mee kunnen genieten :D :D :D