01-02-2012 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu 01-02-2012 - Reisverslag uit Bogotá, Colombia van Jennifer Schuurmans - WaarBenJij.nu

01-02-2012

Door: Jennifer Schuurmans

Blijf op de hoogte en volg Jennifer

01 Februari 2012 | Colombia, Bogotá

En ja hoor het is alweer Februari. Wat gaat de tijd toch snel he? Niet normaal. Wil nog even op een rijtje zetten wat voor dingen ik nog wil gaan doen hier in het mooie land en deze mooie stad. Ik wil een keer een biketour doen, dat lijkt me echt wel leuk. En nog wel meer dingen maar dat moet ik even uitzoeken.
Ik ben vandaag naar CRAN gegaan. In de middag. In de ochtend had ik een lekker fruithapje klaargemaakt. Banaan kiwi en aardbei. Dat beviel wel goed maar toen ik in de bus zat was het toch iets minder. De chauffeur was nou ook niet bepaald rustig, een geschommel van hier tot aan weet ik veel. Ik heb het stuk gelopen wat ik normaal ook altijd loop maar dan wel twee keer zo langzaam. Bij CRAN aangekomen keek de bewaker me aan van wie ben jij? Ik zo ja ik werk hier als vrijwilligster we hebben elkaar eerder gezien, herrinner je het niet meer? Hij zo nee ik zo nou ik werk hier al 7 maanden. En toen mocht ik doorlopen gelukkig. :D
Ik werd fijn ontvangen, een aantal collega's waren bezorgd over hoe het met me ging. Dat was wel erg lief. Ik heb met ze geluncht want had al wel wat vroeg ontbeten en dus at ik rijst en ei. En toen we teruggingen naar kantoor was er een vergadering waar ik niet zoveel zin in had... ik moet me dan teveel concentreren... uiteindelijk toch maar gegaan. Er bleek dat een collega naar het ziekenhuis ging dus ik heb gevraagd of ik mee kon rijden tot aan de boyaca om daar een bus naar huis te pakken, ik zag het niet zitten om nog 2 uur langer te blijven. Ik mocht gelukkig met haar meerijden. Bus gepakt en naar huis gelopen, nog even snel wat fruit gekocht en door naar huis.
Thuis wat gelegen en geinternet en heb wat sla met tomaat en ui klaargemaakt en dat in een tortilla gerold. Smaakte me goed.
Nu nog even wat chatten op Facebook en misschien nog wat lezen en dan lekker slapen.
xxx