02-02-2012
Door: Jennifer Schuurmans
Blijf op de hoogte en volg Jennifer
02 Februari 2012 | Colombia, Bogotá
Verpleegkundige geworden, 4 keer naar Colombia. Toch wel bijzonder.
Vanochtend werd ik vroeg wakker, daarna weer even in slaap gevallen en stapte half negen mijn bed uit. Ontbeten en even wat opgezocht op internet. Wat gechat op Facebook en ik voelde me vandaag weer goed. Bijna weer de oude. In de middag ben ik uiteindelijk maar gaan douchen want ja word toch wel lui van het thuiszitten... Daarna een film gekeken, Larry Crowne niet bijzonder leuk...Misschien snapte ik de humor gewoon niet...
In de avond heb ik een tijd met Mayerli gechat uiteindelijk zijn we op Skype uitgekomen. Ik vond het erg fijn want het was best een intensief gesprek. Ben ik erg blij en dankbaar voor. We proberen wat vaker op Skype te kletsen maar dan niet meer zo intensief maar gewoon gezellig over koetjes en kalfjes. Gezellig en belangrijk denk ik zo.
Daarna nog wat geinternet en gechat.
Toch wel moe nu en ik ga lekker slapen. Ik heb inmiddels heel fijn mijn camera weer terug sinds 18 december 2011. Zolang zonder camera gedaan, niet normaal... Morgen wil ik naar Parque Simon Bolivar gaan om wat foto's te maken en dan door naar La Candelaria even kijken wat daar te beleven valt. Heel misschien nog even naar Chapinero maar alleen als ik er zin en tijd voor heb.
xxx